Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://ciatej.repositorioinstitucional.mx/jspui/handle/1023/666
Alcohol production by wild strains Saccharomyces cerevisiae and Candida stellata isolated from tequila factories | |
Tania González-Flores Angeles Sanchez-Contreras Ingrid Mayanin Rodríguez Buenfil | |
Acceso Abierto | |
Atribución-NoComercial-SinDerivadas | |
"The lignocellulosic biomass is very profuse in nature and it has a great potential to produce a new generation of liquid fuels by fermenting the sugars contained in the cellulose and hemicellulose fractions". | |
2013 | |
Póster de congreso | |
XV National Congress of Biotechnology and Bioengineering, 12th International Symposium on the Genetico of Industrial Microorganism | |
Inglés | |
Empresas Estudiantes Investigadores Maestros | |
CIENCIAS AGROPECUARIAS Y BIOTECNOLOGÍA | |
Versión aceptada | |
acceptedVersion - Versión aceptada | |
Aparece en las colecciones: | CARTEL / POSTER |
Cargar archivos:
Fichero | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|
V-C62 poster alcohol production saccharomyces.pdf | 99.47 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |